New Category, Song Of The Week

Wah lama tak bersua di dunai maya khususnya per-blog-an endonesa. Jadi bingung juga nih mau nulis apa, barusan aja nyoba buat nulis tentang salah satu serial tipi di amerika yang booming sampai ke indonesia, malah katanya serial ini jadi serial favorit nya Malia Ann Obama, dan yang seperti Anda pikirkan semua, dia adalah putri pertama Presiden Obama.  GLEE. Yups, serial satu ini jadi serial yang laris manis karena emang ceritanya yang bagus dan jadi salah satu serial musikal yang bagus banget, ya at least menurut saya si. Tapi kok ga tau kenapa jadi stuck di tengah jalan yak??? Ya sudahlah, mungkin lain waktu bisa bahas soal serial yang fenomenal ini.

Kali ini, saya sendiri pengen bahas yang lain, mulai hari ini, saya pengen coba untuk share lagu yang menurut saya bagus dan mengisyaratkan isi hati saya, halah nanti saya akan coba untuk beri link di youtube nya dan juga liriknya. Dan kebetulan lagu pertama saya adalah salah satu OST di serial Glee. Finn – Cant Fight This Feeling yang adalah remake song dari Reo Speedwagon nah lho, ni nama penyanyi apa mobil yak…???

Oh ya sebelum saya beri link youtube dan liriknya, saya coba share OST Glee yang menurut saya sih berhasil di remake dengan baik dan jadi satu lagu lama dengan rasa Glee.

01. Rachel & Finn – Dont Stop Believin
02. Finn – Cant Fight This Feeling
03. Will – Gold Digger
04. Rachel – Take A Bow
05. Mercedes – Bust Your Windows
06. Rachel – Taking Chances
07. Will & April – Alone
08. Rachel & April – Maybe This Time
09. Rachel, Finn, Mercedes & Artie – Somebody To Love
10. Mercedes – Hate On Me
11. Rachel & Finn – No Air
12. Quinn – You Keep Me Hangin On
13. Rachel & Finn – Keep Holding On
14. Will – Bust A Move
15. Puck – Sweet Caroline
16. Artie – Dancing With Myself
17. Kurt & Rachel – Defying Gravity
18. Will – I Wanna Sex You Up
19. Emma – I Could Have Danced All Night
20. Will – Leaving On A Jet Plane

“Can’t Fight This Feeling”
(feat. Cory Monteith)

I cant fight this feeling any longer
And yet Im still afraid to let it flow
What started out as friendship, has grown stronger
I only wish I had the strength to let it show

And even as I wander
Im keeping you in sight
Youre a candle in the window
On a cold, dark winters night
And Im getting closer than I ever thought I might

And I cant fight this feeling anymore
Ive forgotten what I started fighting for
Its time to bring this ship into the shore
And throw away the oars
Baby, I cant fight this feeling anymore

My life has been such a whirlwind since I saw you
Ive been running round in circles in my mind
And it always seems that Im following you, girl
Cause you take me to the places that alone Id never find

And even as I wander Im keeping you in sight
Youre a candle in the window on a cold, dark winters night
And Im getting closer than I ever thought I might

And I cant fight this feeling anymore
Ive forgotten what I started fighting for
Its time to bring this ship into the shore
And throw away the oars, forever

Cause I cant fight this feeling anymore
Ive forgotten what I started fighting for
And if I have to crawl upon the floor
Come crushing through your door
Baby, I cant fight this feeling anymore.

Oh ya, ni link youtube nya,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s